Menu

Training autisme en ADHD: bijscholing voor consulenten

Wilt u uw kennis over Autisme en ADHD vergroten? Kennis waardoor u deze problematiek in de gesprekken met uw klant/medewerker leert herkennen? Waardoor u beter in staat bent om gesprekken vorm te geven en passende en adequate begeleiding of trajecten in te zetten?

Op open inschrijving en in-company geven wij een training voor onder andere klantmanagers en trajectbegeleiders, waarbij u in het tijdsbestek van een dagdeel informatie krijgt aangeboden over deze ziektebeelden. Binnen de training is er ruimte voor inbreng van casuïstiek en kunnen er direct vragen worden gesteld. Aan het eind van de training bent u beter in staat om de gedragskenmerken van Autisme en ADHD te herkennen én u leert de gesprekken met deze doelgroep vorm te geven. De klant/medewerker voelt zich hierdoor beter begrepen, wat de motivatie en begeleiding in (een traject naar) werk of zorg ten goede komt.

De training wordt gegeven op onze locatie in ’s Hertogenbosch. Heeft u interesse in een in-company training? Neem dan vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken (info@hetblikveld.nl).