Stageplaats

7 februari 2022

Het Blikveld is een arbeidspsychologisch adviesbureau dat zich richt op het uitvoeren van arbeidspsychologische onderzoeken. Middels een gedegen onderzoek wordt inzicht verkregen in de psychische problematiek, de arbeidsmogelijkheden, de begeleidingsbehoefte en eventueel noodzakelijke werkaanpassingen.

Wij zijn doorlopend op zoek naar stagiaires richting Klinische Gezondheidspsychologie en affiniteit met arbeidsvraagstukken of Arbeids- en Organisatiepsychologie met bijvakken in de klinische richting. In de stage staat het leren uitvoeren van arbeidspsychologische onderzoeken centraal, waarbij je leert om intakegesprekken te voeren, een testprogramma samen te stellen, de resultaten te vertalen naar concrete en praktische adviezen en deze te beschrijven in een uitgebreide rapportage.

Wij werken veel op locatie van verschillende opdrachtgevers in de regio Oost-Brabant.  Om de locaties te bereiken is het handig dat je de beschikking hebt over een auto.  

Ben jij:

  • Woonachtig in de driehoek Tilburg, Eindhoven, ’s-Hertogenbosch;
  • Sociaal vaardig;
  • Analytisch;
  • Mondeling en schriftelijk communicatief;
  • Flexibel?

Dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kun je sturen naar info@hetblikveld.nl. Voor vragen kun je ons bereiken op 06-50837294.