Menu

Training ASS en ADHD

Werknemers met ASS en/of ADHD kunnen waardevolle medewerkers zijn binnen uw bedrijf. Zij beschikken vaak over unieke kwaliteiten, die naar voren komen wanneer de functie daar goed bij aansluit en de medewerker goed begeleid en begrepen wordt. Uit de feedback die wij op onze training ontvangen, blijkt dat onze training wordt gewaardeerd om de kennis die wij geven over de kenmerken van ASS en ADHD, inzicht in de sterke en minder sterke punten en tips om de begeleiding en gesprekken vorm te geven. Dit komt het functioneren en werkplezier van werknemers met ADD en/of ADHD én hun collega’s ten goede.

Wilt u ook uw kennis over ASS en ADHD vergroten? Op meerdere momenten in het jaar organiseren wij diverse trainingen voor onder meer leidinggevenden, werknemers/collega’s en medewerkers HR/Verzuim. Binnen de training is er voldoende ruimte voor inbreng van casuïstiek. De training wordt ook in-company gegeven.

Heeft u interesse in de training ASS en ADHD of wenst u meer informatie? Stuur dan een mailtje naar info@hetblikveld.nl.