Menu

Onze dienstverlening

Het Blikveld is een (arbeids)psychologisch adviesbureau. Wij houden ons bezig met het uitvoeren van arbeidspsychologische onderzoeken, psychologische behandeling en interventies en het geven van trainingen. In een onderzoek geven wij onder meer advies over uw arbeids- en re-integratiemogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke situatie. Door middel van een uitgebreid gesprek en een aantal gerichte testen en vragenlijsten brengen wij uw situatie in kaart. Wij maken een inschatting van uw werkvermogen en geven advies over eventuele aanpassingen in uw werk of over begeleidingsaspecten die ervoor kunnen zorgen dat u (weer) goed kunt functioneren. In een assessment of loopbaanonderzoek staan uw loopbaan, doorgroeimogelijkheden of geschiktheid voor een functie centraal.

Naast onderzoek biedt Het Blikveld psychologische behandeltrajecten aan. Deze trajecten bestaan uit therapeutische interventies gericht op het verminderen van psychische klachten en beperkingen. Onze psychologen hebben een focus op de psychische gezondheid en werk.

Meer informatie over de arbeidspsychologisch onderzoeken en psychologische behandeling/interventies, kunt u onder de desbetreffende kopjes vinden.