Menu

Bedrijfsarts / Arbeidsdeskundige

  • Is er sprake van frequent of langdurig verzuim en wilt u zicht krijgen op de onderliggende psychische problematiek?
  • Wilt u meer zicht op de cognitieve beperkingen van uw cliënt/patiënt en advies over noodzakelijk werkaanpassingen nu uw cliënt is uitgevallen als gevolg van Niet Aangeboren Hersenletsel?
  • Wilt u meer zicht op begeleidingaspecten en werkaanpassingen die noodzakelijk zijn voor uw cliënt om zijn /haar werk te hervatten? 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het Blikveld is een arbeidspsychologisch adviesbureau dat zich richt op het uitvoeren van psychologische onderzoeken naar de mogelijkheden van mensen ten aanzien van werk. Onze psychologen hebben een ruime expertise opgebouwd in het uitvoeren van arbeidspsychologische onderzoeken bij mensen met psychische en/of neuropsychologische problematiek. Voor onderzoeken in het kader van verzuim wordt inzicht verkregen in de arbeids- en re-integratiemogelijkheden van de werknemer, de begeleidingsbehoefte en eventueel noodzakelijke werkaanpassingen. De bevindingen vertalen wij naar praktische en realistische adviezen, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt in de vormgeving van een re-integratietraject of om de te maken keuzes in het kader van de WvP te kunnen onderbouwen. 

Wij bieden maatwerk en denken graag met u mee als u een vraag of casus heeft. In het submenu aan de linkerzijde ziet u passende producten die u voor de werknemers kunt inzetten. Om u een beeld te geven van de situaties waarin een onderzoek ingezet kan worden en wat een onderzoek in een dergelijke situatie voor meerwaarde biedt, treft u onderstaand enkele casusbeschrijvingen aan.

Casus bedrijfsarts

Casus 'Eigen werk niet meer mogelijk'